Ultima oră

16 sancțiuni contravenționale aplicate de jandarmii gorjeni în perioada Rusaliilor

În perioada 21–24 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj au acționat pentru asigurarea unui climat normal de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice și religioase, care s-au organizat în această perioadă în județul Gorj.
Jandarmii gorjeni au acţionat în mod independent cât şi în sistem integrat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, iar pe timpul misiunilor nu au fost înregistrate evenimente deosebite.
Au fost aplicate un număr de 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.700 lei și în cooperare cu Poliția au fost constatate 11 infracțiuni, cu 9 autori. Totodată, au fost realizate un număr de 137 verificări în aplicația eDAC.
Sancțiunile contravenționale aplicate au fost pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, provocare la scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice, pescuit fără permis.
Totodată, au fost recepționate un număr de 81 de apeluri SNUAU 112 în ascultare colectivă.
În această perioadă, jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana au acționat pentru informarea, îndrumarea şi acordarea de asistenţă turiştilor, fără a fi înregistrate incidente.
Mulțumim cetățenilor care au ales să petreacă această minivacanță în mod responsabil și au dat dovadă de înțelegere cu privire la măsurile de siguranță adoptate.
Vă reamintim că puteți solicita sprijinul jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică, în mod direct sau prin apelarea numărul unic de urgență 112.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *