Ultima oră

1600 de articole pirotehnice de divertisment, fără autorizație, depistate de polițiștii gorjeni. Dosar penal pentru administratorul societății!

La data de 30 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Târgu Jiu, pentru verificarea legalităţii desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice.

Cu această ocazie, a fost identificată o femeie de 59 de ani, din municipiul Târgu Jiu, administrator al unei societăți comerciale, care comercializa articole pirotehnice la punctul de lucru situat în municipiul Târgu Jiu, fără a poseda autorizație pentru efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice.

Polițiștii au identificat 1600 articole pirotehnice de divertisment, deținute fără drept, expuse pentru comercializare, acestea fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button