Actualitate

3 motive pentru care să cumperi jucării pentru pisici

Orice iubitor de animale de companie știe cât de important este să acorzi micilor prieteni suficientă afecțiune și iubire. Să fii stăpânul și, în fond, prietenul unei pisici sau al unui câine înseamnă mai mult decât a le da de mâncare animăluțelor sau a avea grijă să nu-și facă nevoile pe covorul din sufragerie.

Această responsabilitate vine deopotrivă cu costuri ridicate, dacă iei în calcul hrana specială, analizele și controalele și tot soiul de alte obiecte, precum lesa pentru câine, hăinuțe special concepute sau bolurile pentru apă și mâncare.

Cu toate acestea, pentru mulți dintre adulții care dețin animăluțe de companie, momentul în care trebuie să le cumpere haine sau tot soiul de obiecte cu care să se joace aduce o bucurie enormă.

Dacă nu ai achiziționat până acum astfel de obiecte, uite 3 motive pentru care să cumperi jucării pentru pisici:

 

1. Ca să aibă ce să facă atunci când tu nu ești acasă.

 O jucărie pentru pisici este o soluție excelentă pentru acele momente în care trebuie să lipsești puțin mai mult de acasă. Poate că ai un job de opt ore și nu poți munci de acasă. Și pentru că nu poți să iei pisica la birou cu tine, va trebui să îi găsești o ocupație pentru acele momente în care nu poate toarce la tine în brațe.

 

2. Ca să nu-ți distrugă mobila.

 Una dintre cele mai semnificative griji ale persoanelor care au pisici și trăiesc în apartamente închiriate este ca micuțele lor animale să nu producă pagube semnificative.

Dacă aceasta a fost învățată încă de când era pui să nu se cațere pe mobilă sau să nu zgârie ușa, atunci ești în siguranță. Ce faci, însă, când aceste metode nu au reușit? Cauți o alternativă.

Tocmai de aceea, jucăriile pentru pisici reprezintă unul dintre principalele obiecte pe care un proaspăt stăpân ar trebui să le cumpere. Până la urmă, și pisicile sunt niște copii mai mici, care trebuie educați, îngrijiți și alintați.

 

3. Ca să se mențină în formă.

Pisicile sunt considerate a fi cele mai leneșe animale. Se așează unde doresc și se comportă cum doresc, iar dacă nu le antrenezi în tot soiul de jocuri prin care să facă mișcare și, mai ales, dacă trăiesc închise într-un apartament micuț, fără posibilitatea de a ieși afară, tind să se îngrașe.

Există pe piață suficiente modele de jucării care pun la încercare nu doar abilitățile fizice ale animăluțelor, ci chiar și pe cele care să le solicite puțin creierul. Și, așa cum oricărui stăpân îi place să arate fotografii cu prietenii săi mai mici, cu atât mai mult acesta va fi tentat să arate și celorlalți ce prieten inteligent are acasă.

Poți opta, astfel, pentru un șoarece cu clopoțel, care să îl pună în gardă pe motanul tău, sau pentru un pește electric, care să stârnească un dram de curiozitate din partea prietenului tău necuvântător.

Mai mult, tot pentru o activitate fizică consistentă poți opta pentru o jucărie pentru pisici de tip tunel, care poate avea diferite forme, precum o omidă sau un copac.

În ultima vreme, jucăriile smart au ajuns chiar și în lumea necuvântătoarelor, astfel încât dacă dispui de un buget mai ofertant pentru a cumpăra un astfel de obicect pisicii tale, ai o paletă largă de opțiuni, de la jucării cu senzor de mișcare, la roboți interactivi, cu module laser.

Mai mult, dacă ai și o terasă sau un balcon închis, poți opta, pentru zilele călduroase de vară, la o pisicină creată special pentru pisica ta, în care să se răcorească.

Iar dacă îți dorești să-ți porți cu tine motanul sau pisica, în plimbările prin cartier, poți alege cu succes un rucsac pentru transportul animalelor de talie mică.

Indiferent de opțiunile pe care le alegi, nu uita că o simplă jucărie nu suplinește lipsa stăpânului și timpul pe care îl petreci cu prietenul tău necuvântător. Prin urmare, încearcă pe cât posibil să acorzi în continuare suficientă atenție pisicii tale.

 

 

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *