Actualitate

7 candidați pentru posturile de medic scoase la concurs de Spitalul Județean

Sunt șapte candidați care au depus dosare pentru posturile de medic scoase la concurs de către Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Unitatea medicală a scos vara aceasta la concurs mai multe posturi de medic specialist.

Sunt disponibile: 2 ( două) posturi cu normă întreagă de medic în specialitatea medicină de urgență la UPU-SMURD; un post cu normă întreagă de medic specialist specialitatea Neonatologie la Secția Neonatologie; un post cu normă întreagă de medic rezident ultimul an confirmat în specialitatea Cardiologie la Secția Cardiologie; trei posturi cu normă întreagă de medic rezident ultimul an confirmat în specialitatea Radiologie-imagistică medicală; un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Endocrinologie la Secția Endocrinologie; un post cu normă întreagă de medic rezident ultimul an confirmat în specialitatea Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Cabinetul de Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice; două posturi cu normă întreagă de medic -dentist cu drept de liberă practică la Cabinetul de Medicină dentară din cadrul UPU SMURD; un post cu normă întreagră de biolog pentru Laboratorul de Analize rmedicale.

Au fost depuse dosare pentru cele 3 trei posturi radiologie, diabet, biolog, neonatologie și medicină de urgență. A fost anulat concursul pentru cele 2 posturi de medicină dentară de urgență. Concursurile pentru care există candidați vor avea loc în perioada următoare.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *