Ultima oră

800 de polițiști gorjeni prezenți străzi de Paște

Polițiștii gorjeni, împreună cu celelalte efective ale Ministerului Afacerilor Interne vor fi la datorie și în minivacanța de Paște, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în contextul sărbătorilor pascale ortodoxe.

Astfel, peste 800 de polițiști, din toate structurile, vor fi la datorie în perioada 30 aprilie – 03 mai a.c., pentru ca Sărbătoarea Învierii Domnului să fie celebrată în siguranță.

Polițiștii vor fi prezenți în zona lăcașurilor de cult de pe raza județului, pentru a preveni orice fel de evenimente nedorite, pentru a fluidiza traficul rutier și a evita formarea de aglomerări de persoane, precum și pentru a se asigura că se respectă măsurile sanitare de prevenție.

Scopul nostru nu este acela de a sancționa, ci de a preveni răspândirea virusului COVID-19, însă nu vom tolera nicio abatere a legii.

Facem apel pe această cale, la cetățenii județului, să respecte măsurile impuse de autorități pe perioada stării de alertă.

În noaptea de Înviere respectiv 1/2 mai, circulația va fi permisă în intervalul orar 20,00-05,00, cu respectarea măsurilor de protecție, respectiv portul măștii, astfel încât să acopere nasul și gura și respectarea distanțării fizice inclusiv în zona lăcașurilor de cult și pe timpul oficierii slujbelor religioase.
De asemenea, deplasările vor trebui făcute astfel încât să se evite aglomerarea.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, împreună cu polițiștii gorjeni, urează credincioșilor un Paște Fericit și luminat alături de cei dragi, multă sănătate și Sărbători binecuvântate.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button