Dezvăluiri

VIDEO. Scandal într-un restaurant de lux din Tg-Jiu, la majoratul fiicei unui demnitar gorjean. Au venit mascații!

Polițiști de la Ordine Publică și mascații SAS au intervenit, sâmbătă noaptea, la un restaurant din zona semicentrală a municipiului Tg-Jiu, după ce au fost sesizați că s-a iscat un conflict între mai mulți tineri aflați la o petrecere.

Scandalagii se aflau printre invitații la majoratului fiicei lui Mădălin Claudiu Giurcău, vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, iar trei dintre aceștia au fost amendați.
Dincolo de bătaia generală și de intervenția forțelor de ordine, trebuie remarcat faptul că un demnitar cu rang de subsecretar de stat a ignorant recomandările autorităților, privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii COVID-19, iar patronii restaurantului, interdicția care prevedea suspendarea evenimentelor culturale și de divertisment cu participarea a peste 100 de persoane, în spații închise și au organizat petrecerea la care au participat zeci de tineri.

Trei tineri au fost amendați, sâmbătă noaptea, de către polițiști, după o încăierare generală care a avut loc la un restaurant de lux din zona semicentrală a municipiului Tg-Jiu.

„A fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în fața locației. Trei bărbați au fost amendați în baza Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire social, a ordinii și liniștii publice”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj, la solicitarea Gorjonline.ro.

Câteva zeci de tineri au participat în acea seară la majoratul organizat de vicepreședintele ANPC, Claudiu Giurcau, pentru fiica sa, iar la un moment dat, între câțiva dintre aceștia a izbucnit un conflict violent. Până ca bătaia să se mute din interior, în afara restaurantului, scandalagii au spart ușile din sticlă ale imobilului, după cum susțin unele surse care afirmă că spiritele s-au calmat abia după sosirea polițiștilor și mascaților de la SAS.

E totuși de neînțeles cum un demnitar cu rang de subsecretar de stat a ignorat recomandările Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență cu privire la măsurile pentru prevenirea răspândirii COVID-19, dar și a celor care administrează restaurantul, care au trecut peste restricțiile impuse în legătură cu organizarea unor evenimente în spații închise, și au expus zeci de tineri la un risc ridicat de răspândire a coronavirusului.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *