Ultima oră

A amenințat cu un cuțit pe vânzătoarea unui magazin

Un bărbat de 38 de ani din Bucureşti a fost reţinut pentru tâlhărie calificată, după ce ar fi ameninţat-o cu un cuţit pe o vânzătoare de la un magazin din Sectorul 5 şi i-ar fi furat bani din casa de marcat. Totodată, el ar fi încercat să fure, într-un mod similar, dintr-o benzinărie.

Potrivit Poliţiei Capitalei, ancheta a început când poliţişti de la Secţia 19  au fost sesizaţi că, în 14 septembrie, în jurul orei 01.30, vânzătoarea unui magazin din Sectorul 5 ar fi fost ameninţată cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat necunoscut care,  ulterior, i-ar fi sustras din casa de marcat o sumă de bani.
Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, iar în urma investigaţiilor desfăşurate, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. Din cercetări, s-a stabilit că în aceeaşi noapte, bărbatul ar fi pătruns şi în interiorul unei staţii peco, din acelaşi sector, de unde ar fi încercat să sustragă bani, ameninţând angajaţii cu un obiect tăietor-înţepător.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *