EvenimentUltima oră

A avut Noroc la Loto! Biletul câștigător, jucat la o agenție din Târgu Cărbunești

Un gorjean a câștigat la Loto peste 53.000 de lei. Biletul norocos s-a jucat la Târgu Cărbunești iar câștigătorul a luat premiul pentru că a bifat opțiunea Noroc, pe biletul plătit pentru o varianta simplă. Anunțul a fost făcut chiar de Loteria Română.

La tragerea Noroc de duminică, 13 iunie, s-a câştigat premiul de categoria a III-a în valoare de 53.473,32 lei. Biletul norocos a fost jucat jucat la o agenţie din Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi cu o varianta la Noroc, anunță Loteria România.
De asemenea, la tragerea Joker de duminică, 13 iunie, cinci jucători norocoşi au obţinut fiecare câte un premiu de categoria a III-a în valoare de 55.196,62 lei. Biletele norocoase au fost jucate la agenţii din Arad, Oradea,Câmpina, Suceava şi Timişoara.
Un bilet de Loto 6/49 jucat în sectorul 4, Bucureşti, completat cu 8 numere la Loto 6/49 (28 de variante) i-a adus posesorul acestuia 3 câştiguri de categoria a II-a, 15 de a III-a şi 10 de a IV-a, în total peste 60.300 de lei.
A.P.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button