Ultima oră

A comandat adidasi de 1.200 de lei și a primit niște bucăți de lemn

A plătit 1.300 de lei pe o pereche de adidaşi comandaţi pe net, dar tânărul din Sălaj a avut parte de o surpriză cu totul neplăcută atunci când i-a venit coletul. În locul încălţămintei, acesta a primit bucăți din lemn și mai multe hârtii.

Anunţul a fost postat pe o reţea de socializare pe 1 octombrie. Tânărul din Sălaj l-a contactat pe vânzător, iar acesta l-a convins să îi transfere mai întâi 1.020 de lei într-un cont bancar, urmând să achite restul sumei la primirea coletului.

Doar că adidaşii nu au mai ajuns. Din fericire bărbatul a reuşit să oprească plata efectuată prin virament bancar, iar restul de bani, 280 de lei, pe care i-a dat curierului au fost recuperaţi.

Ce spun poliţiştii

La data de 27 noiembrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău au identificat și cercetat un tânăr de 18 ani, din localitatea Mâșca, județul Arad, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii sălăjeni îl bănuiesc pe acesta că, la data de 1 octombrie, ar fi postat, pe o rețea de socializare, un anunț de vânzare a unor articole de încălțăminte sport în valoare de 1.300 de lei. După ce ar fi fost contactat de către un bărbat din județul Sălaj, l-ar fi determinat pe acesta să îi transfere 1.020 de lei într-un cont bancar, urmând să achite restul sumei la primirea coletelor.

La primirea coletelor, bărbatul din județul Sălaj a plătit curierului diferența de 280 de lei, iar la deschiderea acestuia a constatat că tânărul de 18 ani nu i-ar fi trimis articolele de încălțăminte comandate, ci ar fi plasat în colete bucăți din lemn și mai multe hârtii, moment în care acesta a anulat plata efectuată anterior prin virament bancar.

Prejudiciul în valoare de 280 de lei a fost recuperat în totalitate. Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău continuă cercetările, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului de 18 ani, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *