EvenimentUltima oră

A decedat mama unei cunoscute soliste de muzică populară! Tatiana Cupă a fost salariata Primăriei Ciuperceni

Comunitatea din Ciuperceni deplânge decesul Tatianei Cupă, fostă salariată a primăriei, care a fost răpusă de o boală gravă, la doar 55 de ani. Primarul comunei Ciuperceni, Daniel Dobrescu, a trimis un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate, cu atât mai mult cu cât Tatiana a fost salariata instituției publice, timp de două decenii.

„Soarele a apus pentru o ființă dragă nouă, Tatiana Cupă (Suzana). Transmit cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate. Nu trebuie uitat faptul că Tatiana Cupă, sau pentru cei mai mulți, Suzana, a activat în cadrul Primăriei Ciuperceni, timp de aproximativ 20 de ani, având un rol important în diferite activități, îndeosebi culturale! Odihnească-se în pace”, a transmis primarul Dobrescu.

Îndurerată de aceasta pierdere este însă fiica celei decedate, Georgiana Stanciu, cunoscută interpretă de muzică populară.
„Mama! Îmi urlă sufletul.. M-ai lăsat goală.. De unde sa te iau”, a transmis fiica îndoliată, peste o mie de persoana încercând să o consoleze cu mesaje de condoleanțe și păreri de rău.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *