Ultima oră

A depus jurământul de prefect, alături de cumnatul Ion Iordache

Noul prefect al județului Gorj, Cristina Cilibiu, a fost învestită astăzi în funcție și a depus jurământul. Alături de ea s-a aflat și cumnatul acesteia, senatorul Ion Iordache, președintele Forței Dreptei Gorj, care a avut un rol determinant în această numire.

Evenimentul a avut loc în sistem videoconferință cu Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, doamna Aneta Matei și Directorul General Adjunct al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului, domnul Ciprian-Daniel Bucur.
„Mulțumesc premierului Nicolae Ciucă, Ministrului Lucian Bode și președintelui interimar PNL Gorj, Gigel Știrbu, pentru încrederea acordată! Pentru mine este o onoare dar și o provocare să ocup această funcție! Îmi doresc să fac parte dintr-o echipă tot mai mare, puternică și unită în sprijinul Gorjului și al gorjenilor!
Am convingerea că experiența dobândită în administrație îmi va fi de un real folos! Înțeleg ce am de făcut în relația dintre Guvern și teritoriu, știu cu ce probleme se confruntă colegii mei primari și ce nevoi au gorjenii în raport cu instituțiile statului.
Voi face tot ce depinde de mine ca acest mandat care mi-a fost încredințat astăzi să fie unul marcat de eficiență, muncă și echilibru! Voi face tot ce depinde de mine ca gorjenii să se simtă ajutați și sprijiniți de Instituția Prefectului și de Guvernul României!
De astăzi, la treabă!”, a transmis noul prefect, Cristina Cilibiu, fost primar al orașului Turceni.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *