Dezvăluiri

A fost identificat bărbatul care abordează minore pe stradă! O fetiță l-a filmat într-o stație de troleibuz din Tg-Jiu!

Imaginile cu un bărbat matur care abordează o fetiță în vârstă de 12 ani în stația de troleibuz din zona Dacia din Tg-Jiu postate, în urmă cu câteva zile, chiar de mama adolescentei, pe un grup de pe o rețea de socializare a stârnit o oarecare teamă în rândul părinților. Mama copilei a declarat pentru GorjOnline că a depus o sesizare la poliție, după ce în imaginile surprinse de fetița sa se poate observa că bărbatul s-a excitat în timp ce o privea pe aceasta și se atinge în zona intima, iar mai apoi s-a urcat în același troleibuz cu adolescenta și nu s-a dezlipit de ea, până când nu a auzit-o vorbind la telefon cu mama sa.

Bărbatul a intrat, inițial, în vorbă cu minora, a întrebat-o câți ani are, la ce școală învață și în ce zonă locuiește. Din spusele copilei, bărbatul părea cam agitat, s-a așezat de câteva ori pe bancă lângă ea, apoi se ridica și se plimba în perimetrul stației de troleibuz. Adolescenta a intuit că ceva nu este în regulă cu acel bărbat care se interesa de traseul ei și a început să îl filmeze. Peste numai câteva clipe, ca și cum dialogul precedent nu avusese loc, acesta a întrebat-o pe fetiță dacă merge la Sadu, iar copila i-a răspuns că merge în cartierul CAM la Lidl. Bărbatul s-a așezat cumva ostentativ în fața minorei, rezemat de stația de troleibuz și o privea din când în când.

Pe imaginile surprinse de fetiță se observă că bărbatul s-a excitat uitându-se la ea, iar la un moment dat se atinge în zona intimă.

Mama fetiței a declarat că bărbatul s-a urcat după fiica ei în troleibuz, numai că adolescenta a avut inspirația să o sune și s-o țină de vorbă până a coborât din mijlocul de transport în comun. ”Deși erau locuri libere în troleibuz, acel bărbat a preferat să se așeze în fața fetiței, în picioare, ținându-se de bară, în timp ce ea se așezase pe un scaun. Ea m-a sunat pe mine și cred că el a înțeles că eu o s-o aștept acolo unde coboară. Am stat în telefon amândouă și imi spunea prin ce zonă este. Cel mai probabil el s-a speriat și a abandonat planul, pentru că altfel ar fi coborât după ea, e clar”, a afirmat mama adolescentei.

Femeia spune că luni a depus o sesizare la poliție. ”Oricum și polițiștii și jandarmii îl știau, aveau date despre el. Din ce am aflat și eu, are 47 de ani și se pare că a făcut și închisoare în trecut. Din câte se pare, a fost căsătorit, însă acum e cu pariurile sportive și păcănelele”, a povestit mama fetiței.

Femeia este de părere că, în urma sesizării sale și a imaginilor postate public, polițiștii ar trebui să-l aibă în vizor pe acel bărbat. ”Eu de aceea am postat ca părinții să le arate fetițelor și să aibă grijă. E un degenerat și are apucături de pedofil, asta e clar. Nu există altă explicație”, a adăugat mama copilei.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *