Ultima oră

A fost semnat contractul de creștere a eficienței energetice a Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni

„Am semnat, astăzi, contractul de execuție pentru proiectul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de îngrijire și asistență Suseni”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.
Acest proiect presupune implementarea unor soluții avansate de eficiență energetică, cum ar fi izolarea termică superioară, sistemele de încălzire modernizate și iluminatul LED cu senzori de prezență, contribuind semnificativ la reducerea consumului energetic și la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru beneficiarii complexului Suseni.
Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în consolidarea angajamentului Consiliului Județean Gorj față de îmbunătățirea condițiilor oferite pacienților și optimizarea resurselor energetice, printr-o strategie integrată ce vizează sustenabilitatea și eficiența.
Mai multe detalii despre acest proiect le puteți consulta accesând următorul link:

https://www.cjgorj.ro/comunicat-de-presa-a-fost-semnat-contractul-executie-lucrari-pentru-realizarea-obiectivului-de-investitie-cresterea-eficientei-energetice-a-cladirilor-din-cadrul-complexului-de-ingrijire-s/”, este mesajul transmis de președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, pe pagina sa de socializare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *