Actualitate

A început modernizarea Căii Eroilor

Unul dintre marile proiecte ce urmează a fi realizate în Târgu Jiu începe să prindă contur. Constructorii italieni au început modernizarea Căii Eroilor din municipiul Târgu Jiu. La momentul acesta are loc organizarea de șantier, iar reprezentanții societății sunt gata să se apuce de treabă. Este vorba de primul tronson dintr-o investiție totală de 40 de milioane de euro. Cu toate că proiect în valoare de 2 milioane de euro are termen de execuție12 luni, primarul Marcel Romanescu speră ca lucrarea să fie gata până la finalul acestui an. Finanțarea proiectului este asigurată de Ministerul Dezvoltării.

Proiectul de modernizare şi punere în valoare a Căii Eroilor din Târgu Jiu prevede modernizarea carosabilului, noi stâlpi de iluminat, amenajarea peisagistică, mobilier stradal nou şi altele.

Modernizarea și punerea în valoare a Căii Eroilor este realizată după un proiect al arhitectului Dorin Ștefan și va fi realizată pe două tronsoane. Valoarea totală a lucrărilor depășește 40 de milioane de euro.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button