Monden

A început RĂZBOIUL REVELIOANELOR în Gorj! Vezi AICI ce oferă cele mai în renumite restaurante din județul nostru și alege unde vrei să petreci noaptea dintre ani

Pe rețeaua de socializare Facebook a început bătălia pentru REVELION 2023. Cele mai renumite restaurante din județul Gorj au început să își prezinte oferta pentru noaptea dintre ani.

 Vă lăsăm pe dumneavoastră să le studiați ofertele și să alegeți dacă vreți să petreceți Revelionul 2023 la vreunul dintre restaurante.

ANNA EVENTS te așteaptă la MEGA REVELIONUL 2023,
cu artiști de renume: Constantin Enceanu, Niculina Stoican,
Aurel Tamaș, Nicoleta Lăcătușu, Bacio, alături de Taraful Nicoleta Lăcătușu, Taraful Alin Pitian, DJ și multe alte surprize.
Meniul va fi unul ULTRA ALL INCLUSIVE
Preturi începând de la 390 Lei.


Revelion Rebecca 2023
Vrei să începi Anul Nou cu dreptul?
Alege să petreci Revelionul la Rebecca!
Ia-i și pe cei dragi ție, să vă bucurați împreună de preparate delicioase, așa cum pregătim zilnic pentru toți clienții noștri, muzică antrenantă și SURPRIZE de povestit tot anul!
Cântă și încântă Soliștii Delia Barbu, Elena Bălan si Matei Stoichin, alături de Formația Paradis.
Totul la doar 400 lei
Grăbește-te să-ți rezervi locul!


Revelion Imperial 2023

Imperial Events vă invită să petreceți alături de noi trecerea dintre ani, cu un spectacol de neuitat
Nici anul acesta nu facem rabat de la muzica buna si mâncăruri gustoase și atent pregătite
Gabi Pirnau, Reli Gherghescu Official, Oana Palavu și DJ Alex Goanță vor fi prezenti în cea mai mare si spectaculoasă sală de evenimente din Oltenia, pentru ca atmosfera sa fie una incendiară și de neuitat
Focul grandios de artificii la trecerea dintre ani va fi si el de nelipsit, iar noi vă garantăm un adevărat spectacol pirotehnic
Prețul meniului este de 300 RON/Persoana, iar totul este ULTRA ALL INCLUSIVE( Aperitiv Traditional, Gustare caldă, Sarmale, Friptură, Candy Bar și Open Bar cu bauturi alcoolice si non-alcoolice )


Restaurant Infinit organizează cea mai tare petrecere de 𝐑𝐄𝐕𝐄𝐋𝐈𝐎𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟑!

Vino alături de noi pentru a sărbători trecerea dintre ani într-un mod plăcut, cu mâncare bună și multă, multă distracție!

Totul la doar 375 ron/persoană


Revelion Tiara Events 2023
Anul Nou începe la Tiara Events. Într-o atmosferă de vis, întreținută de artiști de renume, Tiara Events este gata să fie gazda unei seri de neuitat. Cu un decor plin de eleganță și rafinament, cu un meniu diversificat, ce conține bucate tradiționale pe alese, noaptea dintre ani va fi una de poveste, pentru cei ce o vor petrece alături de noi!
Atmosfera va fi întreținută de Dani Cotan, Cristina Lăcătușu și Dumitru Vasilescu, acompaniați de Ork. Generalii, compusă din unii dintre cei mai buni instrumentiști din țară. Muzica va fi pentru toate gusturile, garantând distracție fără limite, cu toate genurile muzicale.
La miezul nopții, un grandios foc de artificii va marca trecerea cu bucurie în anul 2023!
Meniul conține aperitiv, gustare caldă (pește), sarmale cu răcitură si doua tipuri de friptură. Desigur, dulcele e nelipsit, iar la Candy Bar noi v-am poftit. Veți avea parte de o gamă diversificată de băuturi, alcoolice și non-alcoolice.
Suntem gata să te primim pe tine, alături de toți ce dragi, ba chiar să îți oferim și o reducere de grup.
Totul la doar 280 RON!
Locurile sunt limitate!


Revelion 2023 la Tisa Events Tismana.
Vino la un spectacol de zile mari, cu Olguta Berbec si Nina Predescu, pentru a sarbatori alaturi de noi trecerea intre ani!
Am pregatit un meniu bogat,sampanie, tort aniversar si muzica de petrecere intr-o atmosfera rafinata si de bun gust.


Revelion 2023
Locația Becheru Ballroom
Va așteptăm cu drag!

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *