Ultima oră

A murit Florin Păsătoiu, proprietarul unei cunoscute pensiuni din Mușetești și cadru universitar


Florin Păsătoiu, cadru universitar la Universitatea din Craiova, proprietarul unei pensiuni în comuna Mușetești, unde a deschis cel  mai mare parc de aventură din Oltenia, a murit, după ce a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la cap.

„La data de 26 martie a.c., ora 02:15, Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că pe raza localității Mușetești, pe partea carosabilă, se află o persoană, posibil decedată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 47 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC 6 Mușetești, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat și a căzut.

În urma căzăturii a survenit decesul bărbatului.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului“, a transmis Poliția Gorj.

Florin Păsătoiu era și lector la  Centrul pentru Politică Externă și Studii de Securitate – o structură a Facultății de Științe Sociale a Universității din Craiova.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *