Politică

A obținut un nou mandat de primar al Târgu-Jiului. Cui dedică Romanescu victoria

Primarul PSD al municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a reușit să obțină un nou mandat, duminică, după o luptă strânsă cu candidatul PNL, Iulian Popescu.

Marcel Romanescu și-a adjudecat, în urma alegerilor din 9 iunie, cel de-al treilea mandat de primar al Târgu-Jiului. În urma victoriei, primăria a revenit în dreptul Partidului Social Democrat. Bătălia a fost, însă, una dintre cele mai strânse din istoria competițiilor electorale în municipiu.

Potrivit numărătorii paralele făcută de partidele politice, Marcel Romanescu ar fi obținut cu aproximativ 1000 de voturi în plus față de principalul său contracandidat, liberalul Iulian Popescu. Edilul social-democrat al Târgu-Jiului dedică victoria echipei sale și târgujienilor care l-au susținut.

“Acest mandat este obținut de echipa mea minunată, de echipa de la Târgu-Jiu, care a reușit să obțină această victorie. Este o victorie pe care le-o dedic lor și târgujienilor care m-au susținut pentru cel de-al treilea mandat de primar în localitatea noastră. Eu zic că e un rezultat bun, care ne va permite, la un moment dat, să construim o majoritate în consiliul local. Vreau să ne liniștim, în primul rând, și după aceea să discutăm. Vine și timpul în care vom ști exact ce avem de făcut. Poate, astăzi, mâine, ne vom vedea, vedem exact care sunt rezultatele finale și vedem, ulterior, care sunt posibilitățile pentru realizarea unei majorități în consiliul local. Cum am spus, această discuție va avea loc ulterior desfășurării alegerilor, nu înainte, așa cum am procedat în 2020. În 2020, am avut o înțelegere înainte de a începe competiția electorală cu cei de la Pro România, pe care noi am respectat-o. Așa cum am procedat, întotdeauna, în viața mea și mai ales în viața politică, mi-am respectat toate înțelegerile pe care le-am făcut. Nu vreau să fac niciun fel de comentarii. Las fiecare analist politic și fiecare cetățean să analizeze aceste rezultate. Eu sunt extrem de fericit că, împreună cu echipa mea minunată, am putut câștiga primăria municipiului Târgu-Jiu, încă un mandat de primar și 4 ani și jumătate de acum încolo pentru a ne duce la bun sfârșit proiectele pe care le-am dezvoltat și proiectele pe care le vom începe clar în perioada acestor ani”, a declarat edilul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *