Ultima oră

A pierdut banii la păcănele și după care a mers la poliție spunând ca a fost tâlhărit

Un tânăr de 18 ani din Craiova a reclamat că trei persoane l-au agresat şi i-au furat 800 de lei, însă poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că el şi-a înscenat furtul şi că, în realitate, a pierdut suma respectivă la jocuri de noroc.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că un tânăr de 18 ani din Craiova este cercetat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, după ce şi-ar fi înscenat furtul unei sume de bani, scrie News.ro.

Poliţiştii au fost sesizaţi de acest tânăr că, în timp ce se afla pe aleea pietonală ce face legătura între bulevardul Nicolae Romanescu şi strada Dr. N.I. Siseşti, trei persoane necunoscute l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei şi a toracelui, precizând însă că nu doreşte acordarea de îngrijiri medicale.

“Ulterior, după plecarea celor trei persoane, tânărul ar fi observat că îi lipseşte suma de 800 de lei din buzunarul pantalonilor. Având în vedere aspectele sesizate, o echipă complexă de poliţişti a efectuat activităţi investigativ-operative, au fost audiaţi martori şi au fost ridicate şi vizionate imagini înregistrate de camerele de supraveghere, stabilindu-se că cele reclamate nu se confirmă”, a precizat IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, tânărul a mers la o sală de jocuri de noroc situată pe bulevardul Nicolae Titulescu, unde a jucat suma de 800 de lei, pe care a pierdut-o.

IPJ Dolj a menţionat că inducerea în eroare a organelor judiciare se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Sursa: News.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *