Eveniment

A trecut mai bine de un an iar fiica fostului primar din Bumbești-Pițic este data doar în urmărire internațională

De mai bine de un an de zile, anchetatorii se calcă pe bătături și nu pot pune în aplicare un mandat pentru aducerea în țară a fiicei ex-primarului de Bumbești-Pitic, Michy Nioață, condamnată pentru fraudă cu fonduri europene.

Doboș Alina Andrada Mariana se află în Marea Britanie la o adresă cunoscută și nu se ascunde de anchetatori. Cu toate acestea, anchetatori au decis că nu merită efortul aducerii in tara pentru ispășirea pedepsei a persoanei condamnate.

Fiica fostului primar din Bumbești-Pițic, Michy Nioață, condamnat la închisoare cu executare pentru fraudarea bugetului Uniunii Europene, a fost dată în urmărire internațională, anul trecut.

Această a fost condamnată la o pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori in numele ei, in forma continuata, fapta prev. si ped. de art. art. 18 ind. 1 alin. 1 din Legea nr. 78- 2000, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod Penal.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Buna ziua!

    Din fericire pentru mine și din nefericire pentru justiția din România, Westminster Magistrate Court din UK a refuzat EXTRĂDAREA mea.
    S-a încercat aducerea mea in România de către autoritățile romane dar justiția britanică a decis ca in primul rând nu sunt pericol public, iar in al doilea rând fapta respectiva nu se pedepsește in UK nici măcar cu suspendare.

    Înainte sa publicați o știre, ar fi indicat sa va informați din mai multe surse.

    Alina Dobos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button