Ultima oră

Actorul din „Pirații din Caraibe”, a murit după ce a fost atacat de un rechin, în timp ce făcea surfing în Hawaii

Tamayo Perry, în vârstă de 49 de ani, unul dintre actorii celui de-al patrulea film „Pirații din Caraibe”, a murit duminică după ce a fost atacat de un rechin, în timp ce făcea surfing în largul insulei Oahu din Hawaii, potrivit Sky News.

Tamayo Perry, salvamarul care a apărut în cel de-al patrulea film Pirații din Caraibe a murit după ce a fost atacat de un rechin în largul orașului Oahu din Hawaii.

Perry, care a jucat și în Charlie’s Angels: Full Throttle și Blue Crush, a fost atacat în apropiere de Goat Island duminică după-amiază, au declarat serviciile de urgență din Honolulu.

Incidentul a fost raportat de un apelant care a spus că a văzut un bărbat suferind de ceea ce păreau a fi mușcături de rechin.

Serviciile de urgență au ajuns la locul incidentului, pe plaja Malaekahana, cu puțin înainte de ora locală 13:00.

Salvatorii l-au adus pe Perry – un salvamar Ocean Safety și instructor de surfing – la țărm cu un skijet, iar paramedicii au declarat decesul, a declarat Shayne Enright, de la Departamentul pentru servicii de urgență din Honolulu.

În iulie 2016, Tamayo Perry, care a lucrat ca salvamar pe North Shore, și-a început cariera în cadrul departamentului Ocean Safety.

El a apărut în „Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides” (Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi).

Personalul Ocean Safety a postat avertismente privind rechinii în zonă în urma atacului.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *