Ultima oră

Acuzați de sechestrare de persoane și violare de domiciliu

Un tânăr de 33 de ani şi alţi trei bărbaţi sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate şi violare de domiciliu, după ce au luat cu forţa o mamă împreună cu copilul de 3 ani.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt a informat vineri că fapta s-a petrecut pe 16 august.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că nepoata sa, de 24 de ani, din comuna Gura Padinii, judeţul Olt, ar fi fost luată împotriva voinţei sale de la domiciliu împreună cu un minor de 3 ani de către un tânăr din oraşul Corabia.

Tânărul a fost însoţit de mai multe persoane, plecând cu un autoturism într-o direcţie necunoscută.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat patru persoane bănuite de comiterea faptei, trei tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 33 de ani, din oraşul Corabia, şi un tânăr de 27 de ani din municipiul Caracal. Doar trei dintre ei au fost reţinuţi.

„La data de 24 august, cei trei tineri au fost prezentaţi Judecătoriei Corabia, care a admis propunerea parchetului şi a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de aceştia, dar şi faţă de tânărul de 33 de ani, care se sustrage cercetărilor. Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice pentru depistarea tânărului şi punerea în aplicare a mandatului de arestare preventivă”, a precizat IPJ Olt.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *