Ultima oră

Adolescent înecat sub privirile tatălui său!


Un adolescent în vârstă de 17 ani din județul Mehedinți s-a înecat în Dunăre, sub privirile îngrozite ale tatălui său care se afla la pescuit, potrivit Actual Mehedinți.
Tragedia a avut loc in zona localitatii Simian. Victima, care nu stia sa inoate, a intrat in apa impreuna cu un prieten sa se racoreasca. Baiatul a fost luat de curentii puternici in timp ce tatal sau a privit neputincios intreaga scena, deoarece se pare ca nici el nu stie sa inoate. Prietenul tanarului a reusit sa se salveze.
In scurt timp, la fata locului s-a intervenit cu autospeciale, o barca pneumatica si o ambulanta SMURD. In sprijin, a ajuns si un echipaj de scafandri.
„A cazut in apa un baiat de vreo 17 ani de la Peri. A intrat alaturi de un alt tanar. Erau aici mai multi pescari, dar nimeni nu a sarit. Apa curge repede, are viteza mare si curentii sunt periculosi”, a spus un martor, potrivit Actual Mehedinti.
Tanarul cazut in Dunare a fost gasit dupa mai bine de 3 ore de cautari ale pompierilor. Trupul sau se afla la circa 10 m distanta de mal, nu departe de locul unde a fost inghitit de ape.
Locul in care s-a inecat adolescentul este unul periculos, iar apa are 15 metri adancime.
Sursa:aktual24.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *