EvenimentUltima oră

Adolescentă de 17 ani, victima accidentului din pădurea Bârsești, are nevoie de sânge! Este fiica unei cunoscute antrenoare de volei

Alexandra Păsărescu, voleibalistă la Liceul Sportiv Târgu Jiu, fiica antrenoarei de volei Vali Păsărescu de la Clubul Sportiv Școlar, este victima accidentului care a avut loc vineri noaptea, în pădurea Bârsești. Tânăra se afla în mașina care a părăsit carosabilul și a ajuns în pădure, lovindu-se de mai mulți copaci. Adolescenta este internată la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu (unitatea de pe strada Tudor Vladimirescu) și are nevoie urgentă de sânge.

Apel pentru tânăra sportivă fac reprezentanții CSS care solicită, public, o campanie umanitară de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiu. De altfel, ca un făcut, pe 1 Decembrie, o astfel de campanie de donare, realizată de Digi 24, la Runcu, a crescut rezervele de sânge pentru pacienții din Gorj. Nu este însă suficient. Sâmbătă, în Gorj, au avut loc trei accidente grave cu șapte victime, o persoană fiind deja decedată.

Cei care pot să doneze sânge sa menționeze la centrul de transfuzie numele Alexandra Păsărescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *