Monden

Afacerist gorjean amenințat cu executarea silită! Vezi pentru ce sumă derizorie!

Fostul milionar Irinel Columbeanu a ajuns să dea declarații pe la tribunal, fiindcă nu a achitat mai multe facturi, iar când credea că totul s-a terminat, o ia de la capăt.

Irinel Columbeanu a fost citat în fața judecătorilor, din cauza unor datorii pe care le avea la furnizorul de energie electrică. Ca să scape de situația jenantă, Columbeanu a achitat facturile, iar magistrații au închis dosarul, recent, însă cu o mențiune: „Respinge cererea, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 42,02 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept”. Așa că, dacă nu va plăti cheltuielile de judecată, Columbeanu s-ar putea trezi cu un nou dosar, de executare silită, iar în loc de 42 de lei, ar putea plăti și munca executorilor, în cuantum de câteva sute de lei.

Anul trecut, Irinel Columbeanu a fost dat în judecată de trei oameni de afaceri, vcare au cerut radierea de la Registrul Comerțului a unei societăți comerciale care era administrată de fostul milionar. „Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Gruop SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, nr. -, bl.-, tronson 5, et. 9, cam.-, sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii”, este decizia instanței, care a rămas definitivă, pentru că Irinel Columbeanu nu a declarat apel.

sursa: spynews.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *