Monden

Afaceristul Munteanu din Târgu Jiu a donat un bitcoin! Valoarea sa depăseste 150.000 de lei

Delia și soțul ei, afaceristul din Târgu Jiu Răzvan Munteanu, au fost invitați la podcastul moderat de Anghel Damian și de Codin Maticiuc. Acolo cei doi au făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Delia a dezvăluit și care este artista din țara noastră pe care o admiră cel mai mult. „Îmi place Antonia, cum arată, vocea, tot”, a spus Delia. „Andra îmi place foarte mult, este foarte iubită de oameni, a știut cum să se poziționeze în acest timp. Îmi place Ștefan Bănică pentru că are o aură de artist. Intră în încăpere și se umple camera cu aura lui de artist. Are ceva pe care multă lume nu o are”, a povestit Delia.

În prima parte a podcastului, Codin Maticiuc a făcut o mărturisire despre prietenia care îl leagă de Răzvan Munteanu, soțul Deliei. Codin Maticiuc a primit, în urmă cu patru ani, în dar un bitcoin de la Răzvan pentru al folosi în acțiunbile caritabile de care se ocupă. Anii au trecut, iar prețul acestuia a ajuns la nu mai puțin de aproximativ 50.000 de dolari adică peste 150.000 de lei. „Mi-a spus îți donez asta, care la un moment dat va valora foarte mulți bani. Dacă nu ai nevoie și poți să îți duci proiectele fără asta, nu-l vinde, asta mi-a spus. Încă îl am”, a povestit Codin Maticiuc.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button