Ultima oră

Aglomerație pe Auotostrada Soarelui. Se circulă în coloană pe sensul de mers către litoral

Centrul Infotrafic anunță că sâmbătă dimineața se înregistrează valori crescute de trafic pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, iar în unele zone s-au format coloane de mașini.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt intense, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 și 28-29+500 se circulă în coloană, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

De asemenea, și la intrarea pe autostradă din DNCB, se circulă în coloană.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfășurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunță că a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București, informează Mediafax.

Șoferii care încheie coloane de mașini ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

sursa: antena3.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button