EvenimentUltima oră

Alertă pe un grup de mămici din Tg-Jiu din cauza unui bărbat! ”A început să tragă de noi…!”

O femeie din Tg-Jiu a semnalat, sâmbătă după amiaza, pe un grup de mămici de pe o rețea de socializare, că în zona Plopilor, a fost agresată în scara blocului, cu o seară înainte, de un bărbat ce părea drogat.

”Hei, mămici! Vreau să semnalez faptul că, aseară, în jurul orei 20,00, am venit cu sora mea acasă (locuiesc pe Plopilor lângă Rylke) în fața blocului era un tip care părea drogat, era înalt cu un tatuaj pe gât. Se uita la noi și râdea, apoi a intrat în scara de lângă noi. La câteva secunde după ce am coborât din mașină, un om în vârstă ce părea cocoșat și părea a fi surdomut sau se prefăcea, a venit și a început să tragă de noi să ne bage în scară la tipul respectiv. Aveți mare grijă!”, a fost mesajul femeii.

La scurt timp, o altă târgujiancă a confirmat prezența individului în acea zonă și în cursul acestei zile.

”Doamne ferește! A venit azi la mine în magazin la tâmplărie…este brunet, tatuat pe gât, mai gras așa, cu pantaloni de costum și un rucsac în spate? Prima dată râdea ca nebunul, apoi a făcut prin semne că e surdomut. Eu eram cu colega mea, se uita la noi, venea după noi prin magazin. Am luat cheile, am zis: <<Vă rog să ieșiți sau doriți ceva, că închidem>> și ne-a zis tare: <<V-am speriat? Sunteți frumoase, mânca-v-ar tata, să vă pupe tata, eu sunt șeful vostru>>. Am zis: <<Dacă doriți ceva, dacă nu, noi închidem>>. Râdea ca nebunul. O să cer camerele de la șefa, să văd dacă este vorba despre aceșași om”, a descris femeia întâlnirea cu individul cu comportament dubios.

Mai multe persoane din zonă spun că există o anumită stare de temere de când acel individ dă târcoale pe acolo, dar speră că după ce informațiile despre comportamentul acestuia au fost publicate pe rețelele de socializare și în presă, poate se autosesizează poliția și vor face verificări în legătură cu acesta.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *