Politică

Analiză. Ce partide vor intra în CJ Gorj și CL Târgu-Jiu

Fostul deputat Pantelimon Manta crede că PSD, PNL și AUR vor accede în Consiliul Județean Gorj, în urma alegerilor locale din 9 iunie.

Pantelimon Manta crede că trei partide vor intra în Consiliul Județean Gorj după scrutinul din această vară: Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal și Alianța pentru Unirea Românilor.

În opinia sa, Alianța Dreapta Unită va face cu greu pragul 7%. În ceea ce privește viitoarea configurație a Consiliului Local Târgu-Jiu, Pantelimon Manta, crede că, pe lângă PSD, PNL, AUR vor mai accede Alianța Dreapta Unită și Partidul Verzilor.

“ În Consiliul Județean, după părerea mea, vor accede PSD, PNL, AUR. Discutabil, Alianța Dreapta Unită, dacă va intra sau nu în Consiliul Județean. Cred că, cu greu va aduna 7%. Va fi la muchie. La o jumătate de procent, un procent. La nivel de municipiu, însă situația se schimbă. În afară de PSD, PNL, AUR cred că vor intra și Alianța Dreapta Unită și, probabil, va intra și Adrian Tudor cu Partidul Verde. Cred că vor fi cinci formațiuni politice ca reprezentare în Consiliul Local. Debutul campaniei electorale este destul de plat. Nu sunt semne că vor fi atacuri dure, ca odinioară.(…) Cred că e o companie normală, cum ar trebui să fie. Înțelegere nu poate fi între Iordache și conducerea PSD. Iordache merge la baionetă. Am văzut și clipurile lui publicitare. Nu depășesc limitele unei normalități. Nu poate fi nici vorbă de o prezumtivă înțelegere sau de, atât mai puțin, un eventual blat între conducerii PSD și PNL. Ei sunt într-o competiție. Sunt principalii competitori”, a precizat fostul parlamentar de Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *