MondenUltima oră

Andra s-a „transformat” în Jennifer Lopez! Fanii au reacționat imediat: „Te-ai operat la nas?”

Andra le-a făcut o surpriză de proporții internauților! Frumoasa cântăreață s-a afișat în fața fanilor cu un look inedit! Schimbarea radicală i-a dus cu gândul pe mulți dintre aceștia la diva Jennifer Lopez, iar alții s-au întrebat dacă nu cumva artista și-a făcut o operație estetică!

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Faimoasa artistă reușește să iasă de fiecare dată în evidență, atât prin talentul ei incontestabil în muzică, umplând săli întregi de spectacole, cât și prin frumusețea ei ieșită din comun.

Andra a fost asemănată cu Jennifer Lopez, după un machiaj spectaculos

De curând, Andra a reușit să le aducă zâmbetul pe buze tuturor fanilor de pe rețelele de socializare, mai exact, de pe Instagram. Celebra cântăreață s-a lăsat pe mâinile celor mai buni specialiști în materie de make-up, iar rezultatul a fost unul spectaculos.

Așadar, cu un machiaj de nota 10, Andra s-a transformat complet. Dacă fanii ei nu credeau până acum că poate fi mai frumoasă de atât, ei bine, cântăreața a arătat că trăsăturile ei deseobite pot fi puse și mai mult în valoare.

Fanii au întrebat-o pe artistă dacă s-a operat la nas

În timp ce unii dintre admiratorii din mediul virtual au asemănat-o pe Andra cu faimoasa Jennifer Lopez, alții au crezut că a apelat la ajutorul medicului estetician și că s-ar fi operat la nas. Cert este că cei mai mulți dintre ei sunt de părere că aceasta este cea mai reușită poză a vedetei.

„Wow, ce frumoasă ești!!!!😘😘😘 / Cea mai FRUMOASĂ divă!❤️Zici că ești de-a dreptul o păpușă!🔥/ Te-ai operat la nas sau este machiajul? Nu-mi dau seama… / Arăți superb, regina mea! / Wooow! Arăți ca Jennifer Lopez în poze asta! Ce perfect îți vine acest machiaj / Cred că este cea mai frumoasă poză a ta, OM superb! / Bestială ești!”, sunt doar unele dintre reacțiile fanilor.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button