Actualitate

Angajări pe bandă la Primăria Bălești! Încă două posturi, scoase la concurs

Primăria Bălești face noi angajări, într-o perioadă de mari scumpiri. Deși s-a mai vacantat recent un post de administrator sportiv, pregătit pentru un anume Negrea Cătălin( Trașcă), primăria mai pune două posturi la bătaie, la Evidența Persoanei. Serviciul Comunitar de Evidenta a Persoanei Bălești a fost înființat prin hotărâre de Consiliu Local in luna august a acestui an.

Primăria Bălești își mărește, constant, numărul de salariați. Practic, instituția publică este principalul angajator al comunei după agentul economic care se ocupa de reciclarea deșeurilor, agent care a vorbit de o relocare a activității într-un termen determinat, dar nu și-a respectat promisiunea.

Primăria a făcut, astfel, la câteva luni cate o angajare, asta deși se anunță perioade tulburi. Tot Mădălin Ungureanu a dat drumul la transferuri pe banda, de la primării sau alte instituții ajungând în UAT persoane cu spate puternic.

Acum sunt trei posturi vacante la Bălești iar majoritatea concursurilor sunt cu final cunoscut, semn că în primărie nu intră cine vrea.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *