Ultima oră

Angajaţii de la stat, în capul listelor cu vaccinări gratuite anti-COVID, întocmite de Ministerul Sănătăţii

După anunţurile făcute atât de preşedintele Klaus Iohannis cât şi de premierul Ludovic Orban privind categoriile de risc care vor fi vaccinate cu prioritate odată ce vaccinul anti-COVID va apărea pe piaţă, apar şi demersurile autorităţilor în acest sens.

O circulară de la Ministerul Sănătăţii a fost trimisă către restul ministerelor astfel încât angajaţii bugetari care lucrează cu publicul să fie incluşi printre primii români care vor beneficia de vaccinul anti-COVID.

Antrena 3 a intrat în posesia unui astfel de document. Cel trimis de Ministerul Sănătăţii către Ministerul Fondurilor Europene.

Se cere întocmirea unei liste cu angajaţi din acest minister care doresc să se vaccineze.  Sunt acolo înşirate peste 25 de Direcţii  şi compartimente cu sute de angajaţi care vor beneficia de acest vaccin atat de asteptat de toata lumea.

Aşadar, după medici, iată că şi alţi angajaţi ai statului, bugetarii care interacţionează cu publicul, vor fi vaccinaţi gratuit.

Este important de specificat acest fapt, în condiţiile în care experţii aproximau că un vaccin ar putea costa între 10 şi 20 de euro.Nu se spune nimic până acum de vaccinarea unei categorii extrem de importante a bugetarilor şi anume profesorii. Rămâne de văzut dacă şi dascălii vor primi vaccinul anti-COVID, care ar putea ieşi pe piaţa în primele luni ale anului viitor.

sursa: antena3.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *