EvenimentUltima oră

Anunțul DISPERAT al unei tinere din Târgu Jiu! I-a MURIT tatăl pe când se afla internat în spital: „care au fost ultimele secunde din viața lui”

Pandemia de coronavirus le-a răpit oamenilor ultimele clipe petrecute la căpătâiul persoanelor dragi  aflate în suferință. De aproape un an de zile vizitele aparținătorilor pacienților aflați internați în spitale au fost interzise.

La fel ca mulți alții, o tânără din Târgu Jiu, își strigă durerea pe paginile de socializare în încercarea de a găsi pe cineva aflat internat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu în momentul în care tatăl ei a pierdut lupta cu boala. „ Dacă este cineva aflat internat în spitalul 700 pe data de 29.01.2021 vineri la secția medicală, din suflet îl rog să mă contacteze, aș vrea să știu ultimele secunde din viața tatălui meu care a murit vineri. Era bolnav avea mai multe afecțiuni și am nevoie să discut cu cineva care a fost de față pentru că de asistentele din ziua respectivă nu putem da” este anunțul postat de Elena Petrișor din Târgu Jiu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *