Social

Anunțul oficial al CEO: Cei peste 120 de salariați „determinați“ puși pe liber vor fi reangajați

 

În urma grevei foamei și a presiunilor făcute din partea mediului politic, conducerea CEO decis să îi reangajeze pe cei peste 120 de salariați care au fost anunțați că nu li se vor mai prelungi contractele de muncă încheiate pe perioadă determinată: „În urma negocierilor și a reevaluării criteriilor care au stat la baza încetării contractelor de muncă pe durată determinată, conducerea societății C.E. Oltenia a decis să ajusteze politicile pentru a sprijini stabilitatea angajaților săi în această perioadă de tranziție. În mod specific, s-a analizat posibilitatea de a menține nivelul de producție în sectoarele miniere pentru o perioadă de timp, renunțând la criteriul reducerii personalului ca urmare a scăderii sau închiderii capacităților de producție.
În acest context, Societatea Complexul Energetic Oltenia anunță că persoanele afectate urmează să reia activitatea în cadrul societății începând cu data de 08.07.2024, beneficiind de încheierea contractelor de muncă pe durată determinată“, se arată într-un comunicat al CEO.

Ne angajăm să continuăm eforturile pentru a asigura un mediu de lucru stabil și echitabil și să identificăm în permanență soluții care să răspundă nevoilor angajaților noștri. Vom continua să monitorizăm și să adaptăm politicile noastre pentru a ne asigura că acestea sunt în conformitate cu obiectivele și valorile noastre comune“, se arată în comunicatul emis de CEO.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *