Ultima oră

Aparegio Gorj vine cu lămuriri referitoare la întreruperea apei în Rovinari

Avand in vedere ca in localitarea Rovinari este in derulare contractul de lucrari Nr.7616/1954/19.09.2022 „EXECUTIE RETELE DE CANALIZARE IN TURCENI SI ROVINARI,INCLUSIV STATII DE POMPARE SI CONDUCTE DE REFULARE”, cu o valoare de 39.950.457,18 lei exclusiv TVA, contract ce face parte din „ PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APA SI APA UZATA IN JUDETUL GORJ” este necerara intreruperea furnizarii apei potabile in data de 28.06.2024, in intervalul orar 9.00-13.00, în localitatea Rovinari, strada Prieteniei, la blocurile: C1,C2,C3,G4,G5, SC Marigab, Siracris, Clubul Elevilor, spatii comerciale, Pompieri, spalatoria auto; strada Castanilor la blocurile: D1,D2,D3,D4,D5,D6,E2; strada Tineretului la blocurile: E1,E2,E3,F1,F2,F3; strada Florilor la blocurile: H7,IE1,IE2, spatii comerciale, pentru a putea fi echipat caminul de sectorizare CVS 1.

Aceste camine de sectorizare, dupa finalizarea lucrarilor ajuta la sectorizarea retelei de apa potabila in orasul Rovinari, iar pe viitor in caz de avarii, se va intrerupe furnizarea apei potabila pe zone mult mai restranse, disconfortul creat populatiei fiind mult mai redus.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate. Recomandăm să nu se folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor din zonă şi le mulţumim pentru întelegere.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *