Monden

Apariție INCENDIARĂ. După MAREA împăcare un cunoscut cântăreț din Târgu Jiu și IUBITA au plecat în Egipt! FOTO

Asistenta TV și cântărețul din Târgu Jiu, Cuza de la Noaptea Târziu, s-au împăcat recent, iar acum blondina îl încântă cu aparițiile ei în costum de baie.

Ramona Olaru le-a arătat urmăritorilor ei ținuta pe care a ales-o pentru a se bucura de soarele din Egipt. Asistenta de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani a sucit mințile bărbaților care o urmăresc pe Instagram cu un costum de baie care i-a pus în valoare formele, de care se bucură doar Cuza.

Vedeta și iubitul sunt împreună în vacanță, dar nu s-au fotografiat unul lângă celălalt. Cu toate astea, Cuza a pus și el imagini din același loc la aceeași oră, scrie spynews.ro. YouTuber-ul a se afla pe aceeași plajă, dar avea ceva mai multe haine pe el decât iubita lui și savura liniștit un cocktail.

Deși urmăritorii l-au întrebat, în mod insistent, unde este Ramona și de ce nu fac o poză împreună, Cuza a ales să nu le răspundă. Cel mai probabil, despărțirile anterioare îi fac pe cei doi să fie mult mai rezervați de data aceasta. Foarte discreți au fost și de sărbători, pe care le-au petrecut împreună, dar fără să se afișeze unul cu celălalt pe rețelele de socializare. Cu toate astea, ei și-au dat tag-uri cu aceeași prieteni, în aceleași momente.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *