Monden

Arată DEMENȚIAL după trei sarcini! Fostul MODEL din Gorj în imagini ÎNDRĂZNEȚE!

Relația dintre Florin Salam și Roxana Dobre, originară din Gorj, durează, deja, de ani buni, iar frumoasa parteneră de viață a manelistului a fost, de fiecare dată, cât se poate de decentă în aparițiile sale publice, fostul fotomodel expunându-și cu mare atenție formele de invidiat pe care le are.

Cu toate acestea, zilele trecute, Roxana Dobre a făcut un gest care, cu siguranță, i-a lăsat pe toți mască, cu atât mai mult cu cât a expus mult mai multe lucruri decât o făcea chiar și în vremea care activa ca fotomodel.

Mai exact, frumoasa parteneră de viață a lui Florin Salam s-a filmat întinsă în pat. Și, evident, în pat purta o ținută cât se poate le lejeră, suficient de lejeră pentru ca toți cei care au văzut filmarea să rămână cu gura căscată când vine vorba de formele Roxanei Dobre, bruneta arătând perfect după ce a născut, deja, de trei ori.

Roxana Dobre a născut, deja, de trei ori, dar, cu toate acestea, pare să arate mai bine ca niciodată, bruneta reușind să impresioneze la fiecare apariție în public.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button