Dezvăluiri

Atac furibund al lui Romanescu la adresa lui Vîlceanu: „Nu pot să am respect față de tine!”

Primarul Municipiului Tg-Jiu, Marcel Romanescu, a lansat, joi, la un post local de televiziune, acuzații extrem de dure la adresa liderului PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, despre care a spus că s-a folosit de oamenii din partid și a făcut doar jocuri ca să obțină funcții înalte. Romanescu este prim-vicepreședinte al PNL Gorj, însă a afirmat că și-a dori o schimbare la nivelul structurii de conducere a organizației și i-a numit ”nevertebrate” pe unii membrii din Biroul Permanent Județean.

Cu o atitudine teatrală, gesticulând excesiv, ba chiar afirmând, într-un anumit context, că a încercat să fie vagabond, așa a apărut Marcel Romanescu la o emisiune la postul local de televiziune GorjTV. Primarul a dorit să lase impresia că e sigur pe sine și s-a lansat în atacuri la adresa lui Dan Vîlceanu, și cu toate că nu i-a pronunțat numele, era convins că s-a înțeles despre cine e vorba.

”Pentru mine, ei sunt liderii PNL (primarii liberali – n.r.), indiferent că vorbim de Coiculescu, de Vulpe, de Bădescu de la Alimpești, ei pentru mine sunt liderii PNL, nu alții care se erijează în lideri ai partidului. Când vei ajunge să câștigi pe cont propriu și pe numele tău o singură alegere în viața ta, din momentul ăla chiar am obligația să-ți întind mâna. Atâta timp cât nu faci decât jocuri, și permanent te folosești de oamenii ăștia pentru a obține funcții foarte înalte, nu pot să am respect față de tine. N-o să dau nume, dar sunt sigur că foarte mulți înțeleg din tot ce am spus acum. Atunci când trebuia să fi primul în față, ca la război, tu te-ai retras în spate și ai scos pe altul ca să-l sacrifici”, a declarat Romanescu.

Întrebat dacă și-ar dori o schimbare la vârful organizației, Romanescu a răspuns afirmativ, i-a numit ”nevertebrate” pe cei din BPJ, iar pe Vîlceanu ”stăpân”.
”Da, da, am spus de când s-au constituit aceste structuri. Mi-aș dori un Birou Permanent Județean cu oameni cu coloană vertebrală, pentru că din momentul în care ai băga în BPJ 22 de primari, 7 viceprimari, oameni cu greutate, din momentul ăla nu ar mai putea fi cineva stăpân în PNL. Din momentul ăla ai avea președinte în PNL, nu stăpân. Pentru că dacă pui nevertebrate, normal că le conduci așa cum îți dorești și ăia sunt doar ridicători de mână”, a afirmat primarul Romanescu.

   

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *