Ultima oră

Atenție ce postați pe TikTok: Doi bărbați au fost reținuți după ce unul dintre ei s-a filmat cu o pușcă în mână

Percheziţii la câteva adrese din oraşul Mizil făcute de poliţiştii prahoveni, într-un dosar care vizează încălcarea legislaţiei privind purtarea armelor. Ancheta a fost deschisă după ce un bărbat a postat pe pe TikTok imagini cu el având în mâini o puşcă. Două persoane au fost rănite.

Poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pe numele celor doi bărbaţi acuzaţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În urma descinderilor făcute la locuinţele acestora, au fost descoperite trei arme letale. Este vorba despre o puşcă şi două pistoale supuse autorizării, precum şi de peste 75 de cartuşe.

Vineri, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

„În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Poliţia oraşului Mizil pun în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară în oraşul Mizil, la domiciliile a doi bărbaţi, cu vârstele de 22, respectiv 29 de ani, bănuiţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În fapt, poliţiştii s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unui clip video postat pe o reţea de socializare, în care unul dintre cei doi bărbaţi prezenta o armă, aflându-se la domiciliul celui de-al doilea, niciunul dintre aceştia nefiind deţinători legali de arme”, a transmis Poliţia judeţeană Prahova, potrivit News.

Percheziţiile, în urma unor imagini apărute pe TikTok

Imagini făcute publice de către anchetatori arată că la locuinţele percheziţionate au fost descoperite arma din imaginile de pe TikTok, dar şi pistoale şi cartuşe.

Cei doi bărbaţi vizaţi de anchetă vor fi duşi la sediul poliţiei pentru a fi audiaţi.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *