Ultima oră

Au ajuns biletele de tratament pentru pensionarii gorjeni

„S-au primit biletele de tratament balnear pentru seria nr.13/2022 cu data de intrare în perioada 15-17 septembrie 2022.
În această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 123 bilete pentru tratament balnear, din care 86 bilete pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București (sucursale ale Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA) și 37 bilete contractate cu alți prestatori de servicii din domeniu.
Din cele 123 bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 114 bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.
Repartizarea nominală pe stațiuni este afișată la sediul instituției, cât și pe pagina de internet a CJP Gorj: https://cjpgorj.ro/prestatii/bilete-de-tratament/2022.
Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se vor distribui în zilele de 1,2,5,6 și 7 septembrie 2022.
În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.
Situația locurilor disponibile pentru seria nr.13/2022, 9 locuri, cu data de intrare în perioada 15-17 septembrie 2022, se prezintă astfel:
– AMARA 3 locuri
– MONEASA 4 locuri
– PUCIOASA 2locuri
Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere.
Toate biletele nevalorificate până în data de 7 septembrie 2022, ora 16.30, vor fi redistribuite în ziua de 8 septembrie 2022, ora 8.00.
Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.” este mesajul postat pe pagina de socializare a Casei Județene de Pensii Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *