Ultima oră

Au fost depistate parfumuri contrafăcute de 4 milioane de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectori de la Biroul Vamal de Frontieră Constanţa au descoperit în Portul Constanţa 18.000 parfumuri, în valoare totală de 4.000.000 euro, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

„În data de 23 mai, o echipa comună formată din poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa a efectuat controlul fizic asupra unui container încărcat cu bunuri, sosit din Emiratele Arabe Unite, având ca destinaţie o societate comercială din România. În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 18.000 parfumuri, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră transmis, sâmbătă, AGERPRES.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 4.000.000 euro dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *