Dezvăluiri

AUDIO EXPLOZIV! Primarul Ciocea o dă pe injurii, amenințări și purtare abuzivă față de consilierii care nu îi votează potlogăriile! „Băi rahatule! Ești un rahat, ești murdar! Ai ajuns un gunoi! Mă ocup eu de tine, măgarule”

Primarul Ciocea fie nu mai are toate țiglele pe casă, fie a trecut Primăria Bustuchin pe numele său. Altfel nu se explică comportamentul său abuziv, la ultima ședință de Consiliu Local, asta la adresa unora dintre consilierii care s-au abținut de la votul proiectului de rectificare bugetară. Asta pentru un simplu motiv că Ciocea, prima dată a cheltuit banii pe proiectare și execuție sistem video, peste 40.000 de lei, și abia apoi le-a cerut aleșilor sa îi aprobe investiția la ultima rectificare. Scos de pe șine pentru că unul dintre consilierii opoziției a zis că se abține de la vot și de aici, Ciocea a deraiat grav. Limbajul său în ședință la adresa consilierului în cauză este fie de Spitalul 9, fie de utilizat într-o plângere penală în care primarul Pro să răspundă pentru mai multe infracțiuni.

„Ce problema ai tu, mă? Băi rahatule ești un rahat. Ești murdar. Nu îți e rușine. Ce vi să spui tu aicea? Ai ajuns un gunoi…O sa mă ocup și eu de tine.(..)Nu îți e rușine, măgarule?”, așa i-a răspuns primarul Ion Ciocea unuia dintre consilierii PSD care și-au permis la ședința de ieri sa îi spună în fața lui Ciocea că nu votează rectificarea de buget. Într-un cuvânt că se abține de la votul rectificări deoarece anterior, primarul deja a cheltuit banii pe sistemul video. Lucru ușor demonstrabil, anunțul privind achiziția fiind publicat în SEAP.
Mai precis, consilierul nu a fost de acord sa voteze potlogăria lui Ciocea care a făcut plăți pe SEAP înainte de aprobarea rectificarii. A achiziționat camere video, pe 19 august și rectificarea a fost joi.
Supărat că cu puțin timp înainte și consilierul PNL i-a cerut explicații pe un alt proiect, și de acesta Ciocea luându-se dar pe un ton moderat, când a văzut că doi consilieri se abțin, a izbucnit. A urlat, a înjurat și calomniat pe cei care au dreptul să voteze cum le dictează conștiința, nu Ciocea.
Consilierul a fost făcut astfel ,,gunoi”, ,,murdar”, „rahat” pentru că a avut coloană vertebrală. Totul s-a completat cu amenințări și bombăneli începute cu du-te ‘n…
Reamintim că la Primăria Bustuchin este ca la talibani. O mare parte dintre angajați au plecat, fie prin demisie, fie prin transfer și chiar ultima secretară a primăriei, transferată de la Primăria Săcelu a încercat să plece spre Primăria Târgu Jiu pe un post de jurist. În curând, în primărie rămâne doar primarul și probabil instituția se va numi, „Primăria Ciocea”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button