Actualitate

Autoritățile municipale nu renunță! Dezinsecție în școlile și grădinițele din Motru, sâmbătă!

Inspectoratul Școlar Gorj și Direcția de Sănătate Publică Gorj au spus PAS, în cor, dezinfecției, decise pentru vineri, de Comitetul pentru Situații de Urgențe Motru. În astfel de condiții, autoritățile nu renunță la acest demers, asta pentru a liniști cetățenii și în special pe cei care au copii la școlile și grădinițele din oraș.

Mai exact, autoritățile au decis ca dezinfecția să se realizeze în cele 7 școli din oraș, din bani publici, în cursul zilei de sâmbătă, de către o firmă, sub coordonarea viceprimarului, acestuia dându-i-se atribuții în acest sens.

Propunerea pentru întreruperea școlii în ziua de vineri, pentru dezinfecție, a fost făcută de primarul Gigel Jianu dar, la fel ca și colegul său, Marcel Romanescu, propunerea acestuia s-a lovit de un refuz categoric al IȘJ Gorj, condus de colega de partid, Maria Cochină.

Tot edilul a decis ca dezinfecția să se realizeze, sâmbătă, pentru ca școlile să fie un loc sigur pentru școlari și preșcolari.

În localitate s-au înregistrat, de asemenea, mai multe cazuri de scarlatină, care au panicat părinții elevilor de la Școala Catolică Motru.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *