Ultima oră

AVERTISMENTUL ANAF pentru toți contribuabilii: nu deschideți documentul!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) atenționează asupra unei noi campanii de mesaje false, transmise în numele instituției.

În aceste mesaje false, transmise în numele instituției, contribuabilii sunt informați despre ”discrepanțe în evidența fiscală”.

”Mesajului îi este anexat un document, ”evidența fiscală”, pe care vă sfătuim să nu îl deschideți!

Reiterăm următoarele: nu deschideți aceste emailuri și nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut; nu transmiteți bani către conturile menționate!”, au anunțat reprezentanții Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160.

ANAF avertizează cu privire la o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele instituției

Și în luna octombrie, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală atrăgea atenția asupra unor mesaje primite de contribuabili. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală atenţionează cu privire la o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele instituţiei, prin care contribuabilii sunt anunţaţi că au „plăţi fiscale restante”.

„Mesajului îi este anexat un document, „factura fiscală”, pe care vă sfătuim să nu îl deschideţi, în niciun caz! Reiterăm următoarele: nu deschideţi aceste emailuri şi nu accesaţi documentele anexate sau linkurile din conţinut; nu transmiteţi bani către conturile menţionate!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei.

Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia. De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la call center ANAF, scrie Agerpres.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button