Ultima oră

Avertizare meteo de la ANM | Vremea se schimbă radical

Vremea se schimbă radical. Meteorologii anunță că temperaturile cresc, astfel în weekend mercurul din termometre va atinge 30 grade Celsius și vom avea parte de adevărate zile de vară.

Valorile termice diurne vor fi în creștere ușoară față de ziua anterioară, însă în majoritatea regiunilor se vor menține în general mai mici față de normalul perioadei.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și averse slabe, local la munte, pe arii restrânse în Transilvania și izolat în rest, cu precădere la deal. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 19 și 26 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade Celsius, mai scăzute în zonele depresionare spre 5 grade Celsius. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

În București, ANM anunță că vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obișnuit în această perioadă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 grade Celsius, iar cea minimă se va situa între 12 și 14 grade Celsius.

Marți, în jumătatea de sud-vest a ţării, valorile termice se vor situa în jurul celor normale în prima decadă a lunii septembrie, însă în restul teritoriului vremea va fi încă răcoroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi va ploua local la munte, iar seara și noaptea și în nord-vest şi în centru şi doar izolat în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 27 grade Celsius, iar cele minime vor avea valori cuprinse între 7 și 17 grade Celsius. Izolat, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button