Dezvăluiri

Avocatul Cuculis: „Da, am acceptat să intru în dosarul cu nume scurt «CE Oltenia», acolo unde au murit muncitorii din Complex”

Cunoscutul avocat Cuculis Adrian Călin a anunțat oficial că a fost, duminică, la Gorj și va reprezenta familiile victimelor accidentului tragic de la Jilț Sud împotriva Complexului Energetic Oltenia. În accidentul colectiv de săptămâna trecută au murit trei mineri. Acesta a anunțat că va porni ,,furtuna” împotriva celor vinovați de moartea angajaților CEO dar și că va cere preluarea dosarului de către Parchetul General.

„Vă scriu la 1:30 dimineața fiindcă acum am ajuns acasă.

A fost o zi lungă iar astăzi(duminică) am cunoscut oamenii din vale așa cum la Bucureşti nu îi poţi vedea. Acasă la ei, în familiile lor, cu nevoile lor, cu bucurie şi mai nou cu marea lor tristețe. Da, am acceptat să intru în dosarul cu nume scurt « CE Oltenia », acolo unde au murit muncitorii din Complex. Am fost astăzi acolo, mai exact unde au murit cei trei muncitori de la Complexul Energetic Oltenia. Vreau să vă spun că am cunoscut nişte oameni primitori cu care am stat la masă, am discutat despre sutele de nereguli de la Complex, despre ce urmează să facem şi poate că cel mai mult m-a impresionat DEDICAREA lor pentru Complex şi pentru şefii lor”, a transmis, luni dimineață, avocatul Cuculis.

Acesta anunță fără menajamente că va porni un război legal cu compania.

„Voi cei de acolo care nu v-a păsat de soarta muncitorilor voștri, să știți de la mine că urmează furtuna. Vă promit exact aşa cum am mai făcut şi în alte cazuri și mi-am ținut cuvânt că voi ține în lumină acest caz şi voi solicita şi parchetului general să preia aici în Bucureşti dosarul. Atât vă pot spune acum: vor ieşi la suprafață mult mai multe decât ați auzit și văzut până acum. Muncitorii de acolo sunt pregătiţi să vorbească şi o vor face. Morții lor nu-i lăsa să nu spună ceea ce este de cunoscut şi de adus la lumină. « Vara eşti ca în deşert şi când bate vântul nu mai poţi respira iar când ploua rişti în orice moment să mori înecat în şanţ ». « În fiecare zi fac 10 km pe jos, alţii au murit fiindcă nu aveau aceeaşi condiţie fizică şi au făcut infarct ». Nu sunt vorbele mele ci a celor ce vor să fie auziţi.

România nu e doar Bucureşti ci este şi ceea ce se întâmpla şi în zonele despre care nimeni nu vorbeşte”, a conchis avocatul din capitală.

Adrian Cuculis, de la Cuculis &Asociații, este absolvent de drept şi absolvent al facultăţii de arte. De asemenea, a urmat și finalizat un curs de masterat în Cariera Judiciară.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *