Ultima oră

Bărbat căutat de scafandri după ce s-a aruncat de pe un pod

Pompierii Detaşamentului Târgu Mureş intervin de mai multe ore împreună cu scafandrii din cadrul Salvamont Mureş pentru căutarea unui bărbat de circa 30 de ani, care a fost văzut aruncându-se, luni, în râul Mureş de pe podul mare din municipiu reşedinţă.
Bărbatul a fost văzut în momentul în care a sărit de pe pod de către sportivii canotori care erau la antrenamente pe râul Mureş, care au alertat pompierii prin 112.

„Pompierii Detaşamentului Târgu Mureş intervin în aceste momente cu o autospecială de transport scafandrii şi o barcă pneumatică, în cooperare cu scafandrii din cadrul Salvamont Mureş, pentru căutarea şi salvarea unei posibile persoane căzute în râul Mureş, zona strada Călăraşilor – Podul Mureş. Din primele informaţii ar fi vorba despre o persoană de sex masculin. Intervenţia este în dinamică, revenim cu detalii”, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

Căutările sunt îngreunate de temperatura scăzută a apei, care este de circa 10 grade Celsius, dar mai ales de turbiditatea apei, care are circa 4-5 metri în locul indicat de sportivi că ar fi căzut persoana respectivă, dar şi a stratului gros de nămol cauzat de faptul că zona se află între cele două baraje de pe râul Mureş.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *