Ultima oră

Bărbat cu ATV filmat în timp ce abandonează trei pui de câine pe strada Jiului. Poliția face apel la cetățeni pentru identificare

Sâmbătă, 20 mai a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că în dreptul unui imobil situat pe strada Jiului, din municipiul Târgu Jiu au fost găsiți trei pui de câine, de rasă comună, a căror vârstă este de aproximativ 3-4 zile.

În urma vizualizării unor camere de supraveghere amplasate în zonă, în imagini se observă un bărbat care se deplasează cu un ATV până în dreptul imobilului respectiv, iar acolo îi abandonează pe cei trei cățeluși.

Facem apel la cetățeni să ne sprijine în identificarea bărbatului care i-a abandonat pe cei trei pui de câine, pentru a putea fi tras la răspundere penală, în conformitate cu prevederile Legii 204/2005 privind protecția animalelor.

Reamintim cetățenilor că alungarea/abandonarea animalelor a căror existență depinde de îngrijirea omului constituie infracțiune și este pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă penală și confiscarea câinilor.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *