Ultima oră

Bărbat ucis cu 20 de lovituri de macetă la o petrecere!


Un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dâmbovița. Trei tineri, suspecți în acest caz, sunt în custodia poliției, scrie Mediafax.
În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat victima decedată, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, bănuiți de comiterea faptei, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.
Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare.

Sursa: stiripesurse.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *