Ultima oră

Bărbat urmărit internațional, ridicat din trafic


Un român dat în urmărire internaţională de către autorităţile judiciare din Germania, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi, a fost prins în oraşul său natal, Craiova. El a fost depistat în trafic şi încarcerat.

Românul, în vârstă de 38 de ani, originar din Craiova, este cercetat de către autorităţile judiciare din Germania pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Pe numele lui există un mandat european de arestare în vederea extrădării, emis de autorităţile germane, scrie news.ro.
Suspectul a fost depistat, vineri, în trafic, pe strada Toamnei din municipiul Craiova, de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj – Compartimentul Urmăriri.

El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Sâmbătă, craioveanul suspectat de furturi va fi prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea luării unei măsuri preventive. Sursa:stiripesurse.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *