Ultima oră

Bărbaţii care au blocat autostrada A2 pentru o cursă ilegală au murit într-o altă cursă ilegală

Cei doi bărbaţi se aflau, astăzi, într-un autoturism marca BMW, acelaşi care a fost filmat şi pe autostrada A2 în urmă cu câteva zile, atunci când au participat la o cursă ilegală de maşini.

Potrivit unor surse, cei doi erau implicaţi şi astăzi într-o altă cursă ilegală de maşini, iar la un moment dat, şoferul a tras dreapta de volan. Din cauza vitezei excesive, maşina s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

Doi bărbaţi, în vârstă de 27, respectiv 40 de ani, au murit pe loc, în timp ce o altă persoană din aceeaşi maşină a ajuns în comă la spital.

„Astăzi, 22 ianuarie, în jurul orei 11.54, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea.

Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Bărbaţii care au blocat autostrada pentru o cursă ilegală au murit după trei zile

Cei doi bărbaţi ar fi fost implicaţi, în urmă cu trei zile, în cursa ilegală de pe autostrada A2, atunci când aceştia au blocat autostrada pentru a se întrece.

„Referitor la cursa neautorizată desfășurată pe Autostrada A2, în seara de 19 ianuarie, vă comunicăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Poliție A2, personale care au participat la eveniment au fost identificate.

Este vorba despre 2 bărbați, de 27, respectiv 40 de ani, conducători ai autoturismelor în cauză, ambii din județul Constanța. Totodată, organizatorul evenimentului și bărbatul care a transmis live imaginile pe o rețea de socializare au fost identificați.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevazute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i privește pe conducătorii auto sus-menționați și art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i privește pe organizator și pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcție de concluziile rezultate să se propună soluții legale.

Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reținute, în vederea anulării, permisele de conducere. Cercetările continuă în vederea audierii tuturor persoanelor implicate”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button